Luneta VOLVO

Vanzari si montaj Luneta Volvo la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. 2 ani garantie la manopera.

Luneta VOLVO

Luneta VOLVO

Luneta VOLVO. Volvo Cars sau Volvo Personvagnar AB, este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 aprilie 1927 când prima mașină, poreclită "Jakob", a părăsit porțile fabricii din Göteborg, Suedia. Simbolul Volvo este un semn străvechi pentru fier. Semnul fierului a fost folosit pentru a simboliza puterea fierului folosit pentru a construi mașinile, Suedia este cunoscută pentru calitatea fierului. Bara diagonală de fier a fost folosită în principiu pentru a fixa simbolul cercului cu săgeată pe radiator. În anul 2010, Volvo a vândut 373.000 de unități la nivel mondial. Cere oferta Parbriz VOLVO.

Cere pret Luneta VOLVO

Toate campurile sunt obligatorii!


In anul 1904, primul parbriz era montat pe un automobil, dand nastere unei adevarate istorii a geamurilor auto. Acest prim parbriz era periculos, deoarece prezenta riscul de a provoca taieturi atunci cand se spargea, nu asigura confort termic, nu asigura confort fonic si era foarte sensibil la socuri. Totusi, ii proteja pe soferi impotriva vantului si a prafului, fiind revolutionar.

Din pacate, primele parbrize erau extrem de scumpe, fiind considerate accesorii de lux. Cu timpul insa, s-au dezvoltat din ce in ce mai multe tehnologii: a aparut sticla securizata, a aparut sticla in dublu strat si au aparut senzorii inglobati in aceste geamuri auto.

Pe langa parbriz, au inceput sa apara geamuri laterale si lunete, care au crescut foarte mult gradul de confort din interiorul automobilului si au reusit sa contribuie la aerodinamica vehiculului. Astazi, parbrizele si lunetele sunt dotate cu tot felul de senzori, protejeaza impotriva razelor UV si pot fi incalzite pentru a topi zapada si pentru a elimina aburul. De asemenea, sunt extrem de rezistente si fac fata bine socurilor.

Oricat ar fi de rezistente insa, aceste geamuri nu sunt indestructibile. Exita riscul sa ajungi in parcare si sa descoperi luneta sparta din cauza unei crengi, din cauza grindinei sau din cauza unei pietricele. In aceste conditii, tot ceea ce ai de facut este sa ne suni pe noi.

De ce sa ne suni?

Pentru ca reprezentam cea mai confortabila varianta prin care iti poti inlocui luneta, parbrizul sau geamul. Detinem o gama foarte variata de geamuri auto produse de branduri de renume mondial si oferim servicii complexe de livrare si de montaj.

Practic, atunci cand ai o problema, venim la tine acasa si te ajutam sa o rezolvi, oferindu-ti o multime de avantaje:

  • Garantam cele mai mici preturi de pe piata;
  • Acoperim o arie larga de livrare, aducandu-ti lunete, parbrize si geamuri oriunde in Bucuresti, Ilfov sau alte localitati de langa Bucuresti;
  • Transportam cu grija fiecare produs, asigurandu-ne ca nu este uzat la transport;
  • Asiguram montaj. Avem o echipa de profesionisti care asigura un montaj de foarte buna calitate. Folosim doar produse bune, in asa fel incat incastrarea lunetei in spatiul dedicat ei sa fie perfecta;
  • Asiguram garantie. Fiecare montaj realizat de noi beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Cand sa ne suni?

Ori de cate ori descoperi ca luneta are un defect, indiferent ca este vorba despre o simpla crapatura sau este sparta. Este cea mai buna decizie, deoarece orice defect in luneta se va mari si va duce la disconfort in timpul condusului.

Poti proteja luneta impotriva crapaturilor?

Da! Nu poti preveni toate evenimentele neplacute, insa poti sa iti tii masina in garaj sau in locuri in care nu sunt copaci, poti sa cureti frecvent geamurile de praf si iti poti schimba stergatoarele ori de cate ori acestea se uzeaza. Sunt mici actiuni care vor creste durata de viata a lunetei.Furnizorii nostri de lunete sunt :
Avem lunete pentru urmatoarele marci :
Contact Parbriz Bucuresti
Adresa:

Bucuresti                     
Sector 2

Contact:

Email: contact@parbriz-bucuresti.ro                     
Tel: + (40) 0799315885 

Link:

Web design