Montaj geamuri auto Bucuresti

Vanzari si montaj geamuri auto la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Servicii de inlocuire geamuri auto la domiciliul clientului.
Se ofera 2 ani garantie la manopera.

Daca automobilul tau are un geam zgariat, crapat sau spart, indiferent ca este vorba despre un parbriz, un geam lateral sau luneta, iti recomandam sa il inlocuiesti.

Desi geamurile moderne inglobeaza o multime de tehnologii moderne, care le fac mai rezistente si mult mai eficiente pentru confortul si siguranta pasagerilor din masina, acestea nu sunt atat de scumpe precum ai crede iar dovada este site-ul nostru.

Oferim geamuri laterale auto pentru toate modele de masini

Oferim o gama larga de geamuri auto, pentru orice model de masina ai conduce. Indiferent ca ai o masina veche de 30 de ani sau una produsa anul acesta, gasim rapid geamul potrivit pentru tine. Suntem constienti ca este important ca geamul sa fie de buna calitate, motiv pentru care geamurile noastre respecta o serie de reguli:

  • Sunt fie originale, fie produse de nume mari din industrie ( Fuyao, Pilkington, Benson);
  • Sunt de cea mai buna calitate. Comercializam doar geamuri fara zgarieturi, crapaturi sau alte probleme;
  • Sunt verificate atent inainte de fiecare livrare.

Livram si montam geamurile pe care le comercializam

Pe langa faptul ca oferim o gama larga de produse, acoperind orice tip de cerere, ne asiguram geamurile ajung la destinatie in cea mai buna stare. Livram cu masini personale in Bucuresti, Ilfov si zone din apropiere si asiguram tot procesul de montaj.

Avem echipe de profesionisti cu o experienta vasta in montajul geamurilor, care vor duce la bun sfarsit intregul proces in doar cateva zeci de minute. Pentru fiecare montaj asiguram o garantie de 24 de luni.

De ce sa apelezi la noi?

Pentru ca te ajutam sa economisesti timp si bani. Geamurile noastre au cele mai mici preturi de pe piata si sunt perfecte pentru automobilul tau. Te scutim de drumurile pana in service si de asemenea, te scutim de riscul pe care ti l-ai asuma daca te-ai deplasa pentru inlocuirea geamului cu probleme.

De asemenea, pe lista cu avantajele pe care le oferim se numara si urmatoarele:

  • Avem o experienta vasta in tot ceea ce inseamna comercializarea geamurilor auto;
  • Suntem foarte prompti. Stim cat de neplacut este sa nu te poti bucura de propriul automobil, asadar, gasim solutii pentru a ajunge cat mai repede la tine;
  • Folosim doar materiale de cea mai buna calitate la montaj.

Este important sa iti mentii geamurile masinii, atat geamurile laterale, cat si luneta sau parbrizul, in cea mai buna stare. Acestea contribuie la confortul fizic din automobil, ofera protectie impotriva diverselor elemente din exterior ( praf, vant, ploaie, etc ) si ofera vizibilitate. Tocmai de aceea, iti recomandam sa le cureti cat mai des posibil, pentru a nu lasa praful sa se acumuleze, sa le dezgheti cu grija atunci cand sunt supuse temperaturilor negative si sa eviti sa le lasi in locuri in care exista pericol de a fi sparte ( sub copaci uscati, sub cladiri in constructie, etc).Geam lateral ALFA ROMEO

Geam lateral ALFA ROMEO

Vanzari si montaj geamuri auto ALFA ROMEO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto ALFA ROMEO. Geam lateral ALFA ROMEO de calitate.

Geam lateral AUDI

Geam lateral AUDI

Vanzari si montaj geamuri auto AUDI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto AUDI. Geam lateral AUDI de calitate.

Geam lateral BMW

Geam lateral BMW

Vanzari si montaj geamuri auto BMW la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto BMW. Geam lateral BMW de calitate.

Geam lateral CHEVROLET

Geam lateral CHEVROLET

Vanzari si montaj geamuri auto CHEVROLET la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto CHEVROLET. Geam lateral CHEVROLET de calitate.

Geam lateral CITROEN

Geam lateral CITROEN

Vanzari si montaj geamuri auto CITROEN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto CITROEN. Geam lateral CITROEN de calitate.

Geam lateral DACIA

Geam lateral DACIA

Vanzari si montaj geamuri auto DACIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto DACIA. Geam lateral DACIA de calitate.

Geam lateral DAEWOO

Geam lateral DAEWOO

Vanzari si montaj geamuri auto DAEWOO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto DAEWOO. Geam lateral DAEWOO de calitate.

Geam lateral FIAT

Geam lateral FIAT

Vanzari si montaj geamuri auto FIAT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto FIAT. Geam lateral FIAT de calitate.

Geam lateral FORD

Geam lateral FORD

Vanzari si montaj geamuri auto FORD la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto FORD. Geam lateral FORD de calitate.

Geam lateral HONDA

Geam lateral HONDA

Vanzari si montaj geamuri auto HONDA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto HONDA. Geam lateral HONDA de calitate.

Geam lateral HYUNDAI

Geam lateral HYUNDAI

Vanzari si montaj geamuri auto HYUNDAI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto HYUNDAI. Geam lateral HYUNDAI de calitate.

Geam lateral JEEP

Geam lateral JEEP

Vanzari si montaj geamuri auto JEEP la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto JEEP. Geam lateral JEEP de calitate.

Geam lateral KIA

Geam lateral KIA

Vanzari si montaj geamuri auto KIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto KIA. Geam lateral KIA de calitate.

Geam lateral LANCIA

Geam lateral LANCIA

Vanzari si montaj geamuri auto LANCIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto LANCIA. Geam lateral LANCIA de calitate.

Geam lateral LAND ROVER

Geam lateral LAND ROVER

Vanzari si montaj geamuri auto LAND ROVER la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto LAND ROVER. Geam lateral LAND ROVER de calitate.

Geam lateral MERCEDES

Geam lateral MERCEDES

Vanzari si montaj geamuri auto MERCEDES la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto MERCEDES. Geam lateral MERCEDES de calitate.

Geam lateral MINI

Geam lateral MINI

Vanzari si montaj geamuri auto MINI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto MINI. Geam lateral MINI de calitate.

Geam lateral MITSUBISHI

Geam lateral MITSUBISHI

Vanzari si montaj geamuri auto MITSUBISHI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto MITSUBISHI. Geam lateral MITSUBISHI de calitate.

Geam lateral NISSAN

Geam lateral NISSAN

Vanzari si montaj geamuri auto NISSAN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto NISSAN. Geam lateral NISSAN de calitate.

Geam lateral OPEL

Geam lateral OPEL

Vanzari si montaj geamuri auto OPEL la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto OPEL. Geam lateral OPEL de calitate.

Geam lateral PEUGEOT

Geam lateral PEUGEOT

Vanzari si montaj geamuri auto PEUGEOT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto PEUGEOT. Geam lateral PEUGEOT de calitate.

Geam lateral RENAULT

Geam lateral RENAULT

Vanzari si montaj geamuri auto RENAULT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto RENAULT. Geam lateral RENAULT de calitate.

Geam lateral SEAT

Geam lateral SEAT

Vanzari si montaj geamuri auto SEAT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto SEAT. Geam lateral SEAT de calitate.

Geam lateral SKODA

Geam lateral SKODA

Vanzari si montaj geamuri auto SKODA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto SKODA. Geam lateral SKODA de calitate.

Geam lateral SUBARU

Geam lateral SUBARU

Vanzari si montaj geamuri auto SUBARU la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto SUBARU. Geam lateral SUBARU de calitate.

Geam lateral SUZUKI

Geam lateral SUZUKI

Vanzari si montaj geamuri auto SUZUKI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto SUZUKI. Geam lateral SUZUKI de calitate.

Geam lateral TOYOTA

Geam lateral TOYOTA

Vanzari si montaj geamuri auto TOYOTA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto TOYOTA. Geam lateral TOYOTA de calitate.

Geam lateral VOLKSWAGEN

Geam lateral VOLKSWAGEN

Vanzari si montaj geamuri auto VOLKSWAGEN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto VOLKSWAGEN. Geam lateral VOLKSWAGEN de calitate.

Geam lateral VOLVO

Geam lateral VOLVO

Vanzari si montaj geamuri auto VOLVO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret geam auto VOLVO. Geam lateral VOLVO de calitate.Furnizorii nostri de geamuri sunt :
Contact Parbriz Bucuresti
Adresa:

Bucuresti                     
Sector 2

Contact:

Email: contact@parbriz-bucuresti.ro                     
Tel: + (40) 0799315885 

Link:

Web design