Montaj lunete auto Bucuresti

Vanzari si montaj lunete la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Servicii de inlocuire lunete auto la domiciliul clientului.
Se ofera 2 ani garantie la manopera.

In anul 1904, primul parbriz era montat pe un automobil, dand nastere unei adevarate istorii a geamurilor auto. Acest prim parbriz era periculos, deoarece prezenta riscul de a provoca taieturi atunci cand se spargea, nu asigura confort termic, nu asigura confort fonic si era foarte sensibil la socuri. Totusi, ii proteja pe soferi impotriva vantului si a prafului, fiind revolutionar.

Din pacate, primele parbrize erau extrem de scumpe, fiind considerate accesorii de lux. Cu timpul insa, s-au dezvoltat din ce in ce mai multe tehnologii: a aparut sticla securizata, a aparut sticla in dublu strat si au aparut senzorii inglobati in aceste geamuri auto.

Pe langa parbriz, au inceput sa apara geamuri laterale si lunete, care au crescut foarte mult gradul de confort din interiorul automobilului si au reusit sa contribuie la aerodinamica vehiculului. Astazi, parbrizele si lunetele sunt dotate cu tot felul de senzori, protejeaza impotriva razelor UV si pot fi incalzite pentru a topi zapada si pentru a elimina aburul. De asemenea, sunt extrem de rezistente si fac fata bine socurilor.

Oricat ar fi de rezistente insa, aceste geamuri nu sunt indestructibile. Exita riscul sa ajungi in parcare si sa descoperi luneta sparta din cauza unei crengi, din cauza grindinei sau din cauza unei pietricele. In aceste conditii, tot ceea ce ai de facut este sa ne suni pe noi.

De ce sa ne suni?

Pentru ca reprezentam cea mai confortabila varianta prin care iti poti inlocui luneta, parbrizul sau geamul. Detinem o gama foarte variata de geamuri auto produse de branduri de renume mondial si oferim servicii complexe de livrare si de montaj.

Practic, atunci cand ai o problema, venim la tine acasa si te ajutam sa o rezolvi, oferindu-ti o multime de avantaje:

  • Garantam cele mai mici preturi de pe piata;
  • Acoperim o arie larga de livrare, aducandu-ti lunete, parbrize si geamuri oriunde in Bucuresti, Ilfov sau alte localitati de langa Bucuresti;
  • Transportam cu grija fiecare produs, asigurandu-ne ca nu este uzat la transport;
  • Asiguram montaj. Avem o echipa de profesionisti care asigura un montaj de foarte buna calitate. Folosim doar produse bune, in asa fel incat incastrarea lunetei in spatiul dedicat ei sa fie perfecta;
  • Asiguram garantie. Fiecare montaj realizat de noi beneficiaza de o garantie de 24 de luni.

Cand sa ne suni?

Ori de cate ori descoperi ca luneta are un defect, indiferent ca este vorba despre o simpla crapatura sau este sparta. Este cea mai buna decizie, deoarece orice defect in luneta se va mari si va duce la disconfort in timpul condusului.

Poti proteja luneta impotriva crapaturilor?

Da! Nu poti preveni toate evenimentele neplacute, insa poti sa iti tii masina in garaj sau in locuri in care nu sunt copaci, poti sa cureti frecvent geamurile de praf si iti poti schimba stergatoarele ori de cate ori acestea se uzeaza. Sunt mici actiuni care vor creste durata de viata a lunetei.Luneta ALFA ROMEO

Luneta ALFA ROMEO

Vanzari si montaj lunete ALFA ROMEO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta ALFA ROMEO. Luneta ALFA ROMEO de calitate.

Luneta AUDI

Luneta AUDI

Vanzari si montaj luneta AUDI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta AUDI. Luneta AUDI de calitate.

Luneta BMW

Luneta BMW

Vanzari si montaj luneta BMW la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta BMW. Luneta BMW de calitate.

Luneta CHEVROLET

Luneta CHEVROLET

Vanzari si montaj luneta CHEVROLET la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta CHEVROLET. Luneta CHEVROLET de calitate.

Luneta CITROEN

Luneta CITROEN

Vanzari si montaj luneta CITROEN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta CITROEN. Luneta CITROEN de calitate.

Luneta DACIA

Luneta DACIA

Vanzari si montaj luneta DACIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta DACIA. Luneta DACIA de calitate.

Luneta DAEWOO

Luneta DAEWOO

Vanzari si montaj luneta DAEWOO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta DAEWOO. Luneta DAEWOO de calitate.

Luneta FIAT

Luneta FIAT

Vanzari si montaj luneta FIAT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta FIAT. Luneta FIAT de calitate.

Luneta FORD

Luneta FORD

Vanzari si montaj luneta FORD la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta FORD. Luneta FORD de calitate.

Luneta HONDA

Luneta HONDA

Vanzari si montaj luneta HONDA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta HONDA. Luneta HONDA de calitate.

Luneta HYUNDAI

Luneta HYUNDAI

Vanzari si montaj luneta HYUNDAI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta HYUNDAI. Luneta HYUNDAI de calitate.

Luneta JEEP

Luneta JEEP

Vanzari si montaj luneta JEEP la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta JEEP. Luneta JEEP de calitate.

Luneta KIA

Luneta KIA

Vanzari si montaj luneta KIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta KIA. Luneta KIA de calitate.

Luneta LANCIA

Luneta LANCIA

Vanzari si montaj luneta LANCIA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta LANCIA. Luneta LANCIA de calitate.

Luneta LAND ROVER

Luneta LAND ROVER

Vanzari si montaj luneta LAND ROVER la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta LAND ROVER. Luneta LAND ROVER de calitate.

Luneta MERCEDES

Luneta MERCEDES

Vanzari si montaj luneta MERCEDES la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta MERCEDES. Luneta MERCEDES de calitate.

Luneta MINI

Luneta MINI

Vanzari si montaj luneta MINI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta MINI. Luneta MINI de calitate.

Luneta MITSUBISHI

Luneta MITSUBISHI

Vanzari si montaj luneta MITSUBISHI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta MITSUBISHI. Luneta MITSUBISHI de calitate.

Luneta NISSAN

Luneta NISSAN

Vanzari si montaj luneta NISSAN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta NISSAN. Luneta NISSAN de calitate.

Luneta OPEL

Luneta OPEL

Vanzari si montaj luneta OPEL la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta OPEL. Luneta OPEL de calitate.

Luneta PEUGEOT

Luneta PEUGEOT

Vanzari si montaj luneta PEUGEOT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta PEUGEOT. Luneta PEUGEOT de calitate.

Luneta RENAULT

Luneta RENAULT

Vanzari si montaj luneta RENAULT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta RENAULT. Luneta RENAULT de calitate.

Luneta SEAT

Luneta SEAT

Vanzari si montaj luneta SEAT la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta SEAT. Luneta SEAT de calitate.

Luneta SKODA

Luneta SKODA

Vanzari si montaj luneta SKODA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta SKODA. Luneta SKODA de calitate.

Luneta SUBARU

Luneta SUBARU

Vanzari si montaj luneta SUBARU la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta SUBARU. Luneta SUBARU de calitate.

Luneta SUZUKI

Luneta SUZUKI

Vanzari si montaj luneta SUZUKI la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta SUZUKI. Luneta SUZUKI de calitate.

Luneta TOYOTA

Luneta TOYOTA

Vanzari si montaj luneta TOYOTA la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta TOYOTA. Luneta TOYOTA de calitate.

Luneta VOLKSWAGEN

Luneta VOLKSWAGEN

Vanzari si montaj luneta VOLKSWAGEN la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta VOLKSWAGEN. Luneta VOLKSWAGEN de calitate.

Luneta VOLVO

Luneta VOLVO

Vanzari si montaj luneta VOLVO la domiciliul clientului in Bucuresti si judetul Ilfov. Cere oferta pret luneta VOLVO. Luneta VOLVO de calitate.Furnizorii nostri de lunete sunt :
Contact Parbriz Bucuresti
Adresa:

Bucuresti                     
Sector 2

Contact:

Email: contact@parbriz-bucuresti.ro                     
Tel: + (40) 0799315885 

Link:

Web design